Kids Plaza

Bij Grand Plaza is er ultiem vermaak voor de kinderen. In een afgescheiden en overzichtelijke ruimte; kunnen zowel de jeugd als de allerkleinsten zich uitstekend vermaken. Is het niet achter de playstation dan is het wel in het klimtoestel. Liever een filmpje pakken? Er is zelf een mini bioscoop om heerlijk na het eten te relaxen. In de weekenden is er de mogelijkheid om u te laten schminken. Bovendien dineren kinderen tot en met 2 jaar altijd gratis mee bij ons in het restaurant.

Geluk delen met vrienden op het feest

Kinderen eten gratis op hun verjaardag

Voor een onvergetelijke verjaardag

Kinderen eten tot en met 11 jaar eten volledig gratis bij Grand Plaza in Eibergen op hun verjaardag. Wilt u een kinderfeestje geven of met uw gezin de verjaardag vieren? Dan is Grand Plaza dé perfecte plek om uw verjaardag te vieren in de Achterhoek!

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 08208

Volop vermaak

Speciaal voor onze kleine gasten

Kids Plaza is voor onze kleine gasten dé plek om zich te vermaken tussen het eten door! Hier kan uw kind zorgeloos genieten van de speeltoestellen, spelcomputers of in onze kinder-bioscoop genieten van de leukste kinderfilms. Samen met andere kleine gasten wordt een bezoek bij Grand Plaza er een om niet te vergeten!

Terwijl u geniet van onze overheerlijke gerechten en drankjes, kunnen uw kinderen genieten van KidsPlaza. De ruimte is veilig maar tevens ook speels ingericht om een unieke belevenis te bieden voor uw kind!

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 08192

Laat je schminken

Bij onze Kids Plaza

In de weekend en op feestdagen is er bij Grand Plaza de mogelijkheid om u te laten schminken. Speciaal voor al onze kleine gasten hebben wij in onze Kids Plaza de mogelijkheid om geschminkt te worden. Laat uw kind om toveren tot zijn of haar favoriete superheld, dier of misschien wel tot een draak! De leukste creaties zijn mogelijk en maakt het bezoek met uw kind bij Grand Plaza nog specialer!

kindvriendelijk restaurant achterhoek
Chocoladefontijn voor kinderen restaurant
all you can eat eibergen
all you can eat achterhoek

Reviews

Onze gasten aan het woord

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder!

Kan ik bij jullie op rekening dineren?

Wij geven bedrijven en organisaties de mogelijkheid om op rekening te dineren. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden.

  • Geldig legitimatiebewijs en bijbehorend visitekaartje
  • Getekende kassabon

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Grand Plaza heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ons streven is dan ook om het onze gasten helemaal naar de zin te maken. Indien u een klacht heeft, vernemen wij dit graag. Door uw ervaring kunnen wij onze formule blijven verbeteren.

Wij hebben een jarige in ons midden. Hebben jullie nog iets speciaals voor mensen die jarig zijn?

Geef tijdens uw verblijf bij een van onze medewerkers aan dat er een jarige in uw midden is. Hiervoor kunnen wij een speciaal dessert aan tafel brengen.

Heeft Grand Plaza cadeaubonnen en accepteren jullie ook dinercheques?

Wij hebben onze eigen dinercheque. Bij Grand Plaza kunt u een dinercheque kopen voor elk gewenst bedrag. Hiernaast accepteren wij ook de VVV dinercheque en VVV cadeaukaart.

Is het verplicht om te reserveren?

Reserveren is niet verplicht, maar om teleurstelling te voorkomen adviseren wij dit wel te doen. Alleen op deze manier kunnen wij een plaats garanderen.

restaurant voor kinderen eibergen

Contact

Wij horen graag van u

Grand Plaza Eibergen

Haaksbergseweg 27

7151 AR Eibergen

Routebeschrijving

0545-47 78 68

info@grandplaza-eibergen.nl