Ons Restaurant

Ons All Inclusive Restaurant bevindt zich in Eibergen en bestaat sinds 2007. Al geruime tijd zorgt Grand Plaza voor de heerlijkste Aziatische en Nederlandse gerechten. Gebaseerd op een vast tarief hanteert Grand Plaza een ander concept dan reguliere restaurants. Bij ons betaalt u een vast bedrag voor onbeperkt eten en drinken.

Voorafgaand aan uw maaltijd wordt u begeleid door een vriendelijk personeelslid die u het een en ander uitlegd. Daarna kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten en dranken!

Gerechten

U heeft de keuze uit 75 verschillende Nederlandse en Aziatische gerechten, waaronder koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en desserts. Aan de grillplaat kunt u een keuze maken uit vlees- en/of visgerechten die voor uw ogen naar uw smaak bereid worden met dagverse ingrediƫnten.

Live Cooking

Bij de grillplaat is er de mogelijkheid om voor uw neus de heerlijke gerechten met verse kwaliteitsproducten ter plekke voor u te bereiden. U kunt hierbij aangeven hoe u het gerecht wilt hebben. Medium, of doorbakken? Alles is mogelijk, onze koks maken uw gerecht mals en vers klaar!
Websiteinstellingen
Facebook
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg