Eten in Groenlo

Bij Grand Plaza in Eibergen geniet je van de lekkerste wereldgerechten, vers voor jou bereidt. Door ons ruime aanbod uit de Oosterse, Westerse en Europese keuken is er voor iedereen wat wils. Zowel voor onze jonge als wat oudere gasten is er voldoende keuze en diverse gerechten.

Eten in Groenlo

Kom dineren bij Grand Plaza

Eten in Groenlo? Kom dineren bij Grand Plaza in Eibergen. Via de N18 is ons restaurant eenvoudig bereikbaar vanuit Groenlo en ben je met circa 15 minuten ben je in Eibergen. Bij ons restaurant in Eibergen geniet je onbeperkt van verschillende gerechten, frisdrank, bier en huiswijn. Wij werken namelijk met één vaste prijs per persoon, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je betaald niet voor het gene dat je eet, maar voor de gekozen tijdsduur.

Uiteten in de buurt van Groenlo is niet alleen culinair genieten, ook kunnen de kinderen zich optimaal vermaken bij ons in de Kids Plaza. Hier kunnen ze spelen in de binnenspeelplaats, film kijken in de mini-bioscoop en er is de mogelijkheid om geschminkt te worden. Ook hebben wij bij ons buffet diverse plekken waar ingericht waar de kinderen verschillende gerechten kunnen uitkiezen.

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 07616

Voor ieder wat wils

Gerechten uit verschillende keukens

Bij ons in het restaurant geniet je niet alleen van Aziatische of Europese gerechten, maar bieden wij gerechten uit verschillende wereldkeukens. Zo stel je bij de wok volledig zelf jouw gerecht samen, bijvoorbeeld met vis, vlees, zeevruchten of vegetarisch en maakt onze chef het voor jou klaar! Bij de teppanyaki en de grill staan onze collega's klaar om de lekkerste vis en vleesgerechten vers voor jullie te bereiden. Dieetwensen, allergenen of overige wensen? Geef het aan ons door en wij helpen je graag!