Restaurant met binnenspeeltuin Gelderland

Grand Plaza Eibergen is een restaurant met binnenspeeltuin in Gelderland. Bij Grand Plaza kunt u all-inclusive genieten van de heerlijkste wereldgerechten. De kleintjes kunnen zich volledig uitleven in onze binnenspeeltuin.

Restaurant met binnenspeeltuin eibergen

Kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin

In ons restaurant met binnenspeeltuin in Gelderland kunnen de kleintjes zich volledig uitleven. Uw kind kan in de binnenspeeltuin helemaal losgaan op onze speeltoestellen, spelcomputers of een film kijken in de mini-bioscoop. Kortom, genoeg vertier voor de kleintjes! Samen met de andere kleine gasten zal het bezoek aan Grand Plaza Eibergen onvergetelijk worden.

Tegelijkertijd kunt u zorgeloos genieten van ons all-inclusive arrangement. Probeer diverse wereldgerechten, breng een bezoekje aan de wok en sluit af met de lekkerste toetjes! Het mooie aan dit alles? U betaalt een vast bedrag per persoon, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en waarna u zorgeloos, onbeperkt kunt eten en drinken!

Bekijk hier onze openingstijden.

Grand plaza eibergen acties
Achterhoek all you can eat
Kindvriendelijk restaurant gelderland
Restaurant all you can eat achterhoek
Kindvriendelijk restaurant in de buurt gelderland
gelderland kindvriendelijk restaurant
Restaurant kinderen gelderland
Restaurant kleintjes gelderland
Grand plaza kinderen
Restaurant kleintjes gelderland

Restaurant met mini-bioscoop

Naast de binnenspeeltuin en diverse speeltoestellen, beschikt Grand Plaza Eibergen ook over een heuse mini-bioscoop voor de kids. Hiermee wordt het avontuur in onze binnenspeeltuin compleet en is er voor ieder wat wils!

Bent u op zoek naar een geschikt restaurant met kinderen in uw gezelschap? Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan Grand Plaza Eibergen. Een onvergetelijk uitje voor zowel u als voor de kinderen!

gelderland kindvriendelijk restaurant

Chocolade fontein & snoep

Naast de binnenspeeltuin en speeltoestellen heeft Grand Plaza ook allerlei lekkernijen voor de kleintjes. Uiteraard kunnen de kinderen ook genieten van diverse warme maaltijden, maar met name voor de kleinsten hebben wij ook een ruim assortiment aan snoep én een stromende chocolade fontein!

Uit ervaring weten we dat kinderen hier bijna niet bij zijn weg te slaan!

Reviews

Onze gasten aan het woord

Grand plaza eibergen acties

Contact

Wij horen graag van u

Grand Plaza Eibergen

Haaksbergseweg 27

7151 AR Eibergen

Routebeschrijving

0545-47 78 68

info@grandplaza-eibergen.nl