Uiteten bij Grand Plaza in Eibergen

Uiteten bij Grand Plaza betekent een avond vol ontspanning, gezelligheid en natuurlijk de lekkerste gerechten vers voor u geservereerd!

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 07900

De lekkerste wokgerechten

Stel uw eigen gerecht samen

Wokken in Eibergen? Dat kan bij Grand Plaza, uw favoriete wokrestaurant! Onbeperkt eten en drinken, de lekkerste wereldgerechten, sushi, een saladebar, vers fruit, diverse desserts, dit en nog veel meer lekkers bij ons in het restaurant. Onze chefs staan klaar achter de bakplaat, grill en wok om de lekkerste vis en vleesgerechten klaar te maken. Liever vegetarisch eten? Geen probleem! Laat het ons weten en wij helpen u graag. Ons restaurant is de perfecte plek voor fijnproevers die op zoek zijn naar een All You Can Eat ervaring in de Achterhoek.


Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 07980

All-Inlusive genieten

Stel uw eigen gerecht samen

Het gezelligste All-Inclusive restaurant vindt u in de Achterhoek! Maar hoe ziet een avond bij Grand Plaza er nog precies uit? Bij ons betaalt u niet voor hetgeen dat u eet, maar voor één vaste prijs geniet u onbeperkt van al onze gerechten inclusief bier, fris en huiswijn. U kan kiezen uit drie verschillende arrangementen, namelijk brons, zilver en goud. Meer weten over onze arrangementen? Klik dan hier.

Wist u dat kinderen tot en met 2 jaar gratis mee kunnen dineren? En alle kinderen tot en met 11 jaar eten volledig gratis bij ons in het restaurant op hun verjaardag! Zie onze speciale verjaardagsactie. Dus met of zonder kids uiteten, Grand Plaza in Eibergen is de ideale bestemming voor een gezellig avondje uit.


Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 07704

Gerechten uit verschillende keukens

Geniet van onze wereldgerechten

Chinees eten in Eibergen, dat horen wij nog vaak voorbij komen. Dat is natuurlijk een groot compliment, maar wist u dat ons buffet niet alleen Chinese gerechten bevat? Onze wereldgerechten komen namelijk uit de Westerse, Aziatische en Europese keuken!

Naast deze gerechten hebben wij ook een ruim aanbod voor onze kleine gasten, denk hierbij aan een speciale bar met drinken als chocomelk, ranja en meer. Een speciaal buffet met onder andere patat, poffertjes en waterijsjes.

Doordat wij een restaurant hebben met kinderhoek, hebben de kinderen altijd wat te doen. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich optimaal vermaken en is er voor iedereen wat te doen. Voor meer informatie over ons kindvriendelijke restaurant, bekijk Kids Plaza.