Uiteten op maandag

Grand Plaza in Eibergen is zes dagen in de week geopend. Van woensdag tot en met maandag geniet je van de lekkerste wereldgerechten bij ons in het restaurant. Enkel op dinsdag zijn wij gesloten.

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike

Kom uiteten op maandag

Elke maandag geopend!

Opzoek naar een restaurant op maandag? Bij Grand Plaza in Eibergen kan je e komen uiteten op maandag! Wij zijn namelijk zes dagen per week geopend, alleen op dinsdag zijn wij gesloten. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur. In het weekend, op zaterdag en zondag, gaat ons restaurant één uur eerder open en ben je welkom vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur. Wil je zeker zijn van een tafeltje? Dan raden wij altijd aan om tijdig te reserveren. Dit kan eenvoudig online of telefonisch via 0545-477868.

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 07363

Culinair dineren

Geniet van onze wereldgerechten

Bij ons in het restaurant is er voor ieder wat wils. Zo geniet je bijvoorbeeld van de lekkerste sushi, maar ben je ook bij ons aan het juiste adres voor een heerlijke kom soep of een koud voorgerecht. Ons buffet bestaat uit gerechten van zowel de Oosterse, Westerse als Europese keuken! Bij onze wok in Eibergen stel je zelf jouw gerecht helemaal samen en kan je vis en vlees gerechten klaar laten maken bij onze chefs achter de bakplaat en grill.

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 3

Onbeperkt genieten

Ook voor onze jonge gasten

Ons kindvriendelijke restaurant biedt verschillende opties waar de kinderen zelf eten en drinken kunnen pakken. Natuurlijk ook zij ook genieten van onze overige wereldgerechten uit het buffet, van de wok of vers bereidt op de bakplaat of grill.

Als de maag gevuld is, kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in de Kids Plaza. Hier kunnen zij veilig spelen, genieten van een film in de bioscoop of zich laten schminken. Al met al is er genoeg te doen en hebben wij ook ruim aanbod aan verschillende gerechten, ook voor onze jongere gasten.