Wokken in Gelderland

Wokken in Gelderland? Zoek niet verder en kom eens langs bij wok restaurant Grand Plaza in Eibergen!

Wok restaurant gelderland

Wokrestaurant Gelderland

Op zoek naar een restaurant waar u heerlijk kunt wokken in Gelderland? Dan bent u bij Grand Plaza in Eibergen aan het juiste adres! Bij onze wok in Gelderland kunt u onbeperkt eten en drinken tegen een vooraf gekozen tarief. Grand Plaza biedt een eigentijds, uniek concept aan voor het diner. Geniet van diverse wokgerechten en culinaire hoogstandjes uit de Aziatische, Europese én Westerse keuken! En dit allemaal onder één dak.

Wokken in Gelderland? Bekijk onze diverse arrangementen en openingstijden.

Wok restaurant gelderland achterhoek

Heerlijke desserts

Naast het wokken en de diverse wereldgerechten kunt u bij ons ook rekenen op heerlijke desserts. Zo kunt u onder meer genieten van onze chocolade fonteinen! Zowel onze witte- als bruine chocolade fonteinen zijn altijd erg geliefd.

Naast de desserts beschikken we ook over een breed assortiment aan snoep, speciaal voor de kleinere gasten! Om het voor de kids helemaal af te maken hebben wij ook de beschikking over een ware binnenspeeltuin. Met wie komt u genieten bij onze Wok in Gelderland?

Wokken gelderland met kinderen

Plezier voor de kinderen

Bij Grand Plaza is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Tussen het genieten van de wereldgerechten door kunnen de kinderen gebruik maken van de binnenspeeltuin van Grand Plaza. In de binnenspeeltuin zijn verschillende speeltoestellen, een spelcomputer en een mini-bioscoop aanwezig!

Kortom, ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven, ze hoeven zich bij Grand Plaza niet te vervelen. Voordeel voor u is dat u zorgeloos kunt genieten van wokken én onbeperkt eten en drinken! Zowel voor kinderen als voor volwassenen dus hét recept voor een geslaagde avond!

Kom gezellig eens langs bij ons wokrestaurant in Gelderland.

beste wokrestaurant eibergen

Contact

Wij horen graag van u

Grand Plaza Eibergen

Haaksbergseweg 27

7151 AR Eibergen

Routebeschrijving

0545-47 78 68

info@grandplaza-eibergen.nl