Scooterverhuur Gelderland

Het meest ludieke uitje voor in Gelderland. Ga erop uit met onze elektrische scooters! Scooterverhuur in Gelderland.

Scooters huren in Gelderland

Op zoek naar een origineel uitje voor uw vriendenweekend, familiedag of personeelsuitje? Maak dan kennis met de volledig elektrische scooters van Grand Plaza uit Eibergen. Ontdek de prachtige regio die Gelderland te bieden heeft! Tour geruisloos door de natuur en kom op de mooiste plekjes in onze omgeving. U bent vrij om de route zelf te bepalen die u maakt! Krijg een indruk van onze elektrische scooters via onderstaande video. Scooterverhuur Gelderland!

Scooterverhuur gelderland

Geruisloos scooter rijden door Gelderland

De wind door uw haren, handen aan het stuur en het brede voorwiel dat zich een baan waant door de prachtige zandwegen die Gelderland rijk is. Wees een échte biker op onze stoere E-bikes. Ga er op een verantwoorde, duurzame én ontzettend vermakelijke manier op uit! Blijf tijdens het rijden lekker in contact en leer uw vrienden, collega's of familie eens op een andere, leuke manier kennen. Het mooiste aan onze elektrische scooters; ze zijn volledig geruisloos! U kunt dus eenvoudig in gesprek blijven tijdens het rijden.

U rijdt al een 2-uur durende tour vanaf € 30,- per persoon.

Scooters huren in gelderland

Kinderen kunnen ook mee

Willen er kinderen mee tijdens de Grand tour? Dat is geen probleem! Onze elektrische scooters beschikken namelijk over dubbel seats, waardoor kinderen ook mee kunnen genieten. Het zou natuurlijk zonde zijn als ze dit moeten missen. Onze dubbel seats zijn volledig veilig voor kinderen.

Onderweg even stoppen voor een kop koffie, cappuccino of thee? Laat het ons weten, want dan kunnen we u daarin voorzien. Grand Plaza zorgt voor een volledig verzorgde en originele scooter tour door Gelderland!

Scooters huren in gelderland

Arrangementen scooterverhuur Gelderland

Een flinke tour op onze elektrische scooters door het mooie Gelderland maakt hongerig. Laten wij nou net over een All-inclusive restaurant beschikken! Combineer het scooter rijden met een All-inclusive diner, waarbij u minimaal 2 uur onbeperkt kunt genieten van de heerlijkste wok- en wereldgerechten!

Daarnaast kunt u het rijden eventueel ook combineren met een sportieve activiteit zoals Golf, Bubbelvoetbal of Archery Attack. Bekijk onze diverse arrangementen via onderstaande link.

Arrangementen scooterverhuur

Wat uw wensen of interesses verder ook zijn, we verwelkomen u graag bij Grand Plaza in Eibergen.

Scooter huren gelderland

Contact

Wij horen graag van u

Grand Plaza Eibergen

Haaksbergseweg 27

7151 AR Eibergen

Routebeschrijving

0545-47 78 68

info@grandplaza-eibergen.nl